Angol Tábor | NMJA anyanyelvi angol tábor

Angol Tábor Lakitelek Group Shot

A táborba érkezők anyanyelvi tanárok segítségével tanulhatják, gyakorolhatják az angol nyelvet.  A gyakorlat és több éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy ez a legjobb módja annak, hogy valaki itthon, Magyarországon, kis létszámú csoportokban és szuperintenzíven tanuljon angolul.  A nyelvi órák mellett, a beszédközpontú foglalkozásokon a mai kor emberét foglalkoztató témákat dolgozunk fel: család, barátság, kapcsolatok, sport, más országok kultúrája, stb.


Ha még csak most ismerkedsz az angol nyelvvel, vagy ha teljesen kezdő vagy, akkor is várunk, mert 6 – 8 fős csoportjainkban tartjuk a nyelvi képzést 8 különböző szinten: a kezdőtől egészen a felsőfokú nyelvvizsga felkészítőig.


Egy szelet külföld Magyarországon!

Angol Tábor Crazy Pose
Angol Tábor Sunset
Angol Tábor Friends

A nyelvi csoportokba való besorolást teszt segítségével döntjük el, amit a táborozó a táborba érkezéskor tölt ki. A napi 4 angol óra (olvasási gyakorlatok, nyelvtan, helyes kiejtés gyakorlása és fordítási feladatok) mellett korlátlan lehetőség lesz az anyanyelvi tanárokkal való beszélgetésre is.

Az érettségi és nyelvvizsga rendszerbe is illeszkedő oktatási programot dolgoztunk ki, hogy ezzel is segítsük a táborba érkezők tanulását.

Lakitelek Népfőiskola

Az NMJ Alapítvány ebben az évben is 2O képzett amerikai

önkéntes segítségével tartja Angol Táborát.  

Angol Tábor in Class
Angol Tábor Lakitelek
Angol Tábor Advanced Class

Délutánonként kreatív foglalkozásokat tartunk, ahol megtanulhatod, illetve gyakorolhatod a festést – rajzolást, agyagozást, horgolást, gyöngyfűzést, és egyéb kézműves tárgyakat is készíthetsz.  Emellett sportolásra (foci, röplabda, úszás, minigolf) is lesz lehetőség a Népfőiskola területén lévő több nagy pályán. A tábor szervezői keresztények és szó lesz keresztény témákról is.  Ha azonban te máshogy gondolkodsz a világról, az se tartson vissza, gyere el!


Angol Tábor Röpi
Angol Tábor Foci

Az angol táborunkat ismét Lakitelken, a kiváló adottságokkal bíró Lakiteleki Népfőiskola területén tartjuk. A tábor díja: 57.000.- forint, ami tartalmazza a tábor teljes költségét – (7 napra szállás, étkezés, uszodahasználat, nyelvi órák, kreatív foglalkozások)

(Táborozási díj támogatás igényelhető, lépj kapcsolatba az Alapítvánnyal!)


Csekk az NMJ Alapítványon keresztül igényelhető. A táborozási díj a táborba érkezéskor vagy átutalással is befizethető.


MKB Bank: 1030 0002 1061 1056 4902 0025  

NMJ Alapítvány címe:  2030 Érd, Vöcsök u. 34.


Táborozási díj támogatás igényelhető.  Egy családból érkezők kedvezményre jogosultak.  A mindenkori kedvezmény mértékét a kuratórium dönti el, melynek összege esetenként eltérő lehet..


További információért a tábor részleteiről, kedvezményekről az alábbi elérhetőségeken keress minket:


TELEFON:  06 20/533-0033  (H - P: 9:00 - 17:00)

E-MAIL: nmja.hu@gmail.com

A táborozók legalsó korhatára: 13 év.

Jelentkezési díj: 5000.- forint, amit postai csekken vagy banki átutalással ill. személyesen a bankban lehet befizetni legkésőbb július 15-ig.

Angol Tábor Tanc
Angol Tábor Játék

Angol Tábor 2020 Júl. 25 – Aug. 1-ig

Angol Tábor | NMJA anyanyelvi angol tábor

Angol Tábor 2020 Júl. 25 – Aug. 1-ig